Formiga Web Design yellow and pink butterfly

Website Ontwerp en Ontwikkeling

Aantrekkelijk en efficiënt website ontwerp in je favoriete stijl, die jouw bedrijf in het beste licht zet

Website Ontwerp en Ontwikkeling in Amsterdam en Barcelona

Wij ontwerpen en ontwikkelen jouw website in je favoriete stijl. De moderne, eenvoudige en pakkende ontwerpen zullen nieuwe klanten opleveren en de bestaande blij verrassen. Neem contact op met het Formiga Web Design-team voor meer informatie.

Neem contact op

Gepersonaliseerd

Een website met gepersonaliseerd design, die Formiga Web Design creëert met jou en je klanten in gedachten. Je kunt ons bij elke stap in het proces feedback geven.

Aanpasbaar

Jouw website past zich aan verschillende schermen aan, waaronder laptops, telefoons en tablets. Zo bereikt jouw merk een breder scala aan klanten.


Safe website development Formiga

Veilig

Ons team maakt veilige websites met een SSL-certificaat, privacy- / cookiebeleid en bescherming tegen webaanvallen. Kiest u voor een onderhoudspakket, dan updaten we ook regelmatig de website. Als gevolg hiervan beleven jouw gebruikers ten alle tijden een veilige ervaring.

Formiga Web Design adaptable for different devices

Add-ons

Jouw website zal relevante add-ons voor je bedrijf bevatten, bijvoorbeeld Google Maps of reserveringsmodules voor restaurants. Laat ons weten welke functionaliteiten uw website nodig heeft, zodat we de nodige applicaties kunnen opnemen.

Add-ons for websites

Talen

We kunnen jouw website ontwikkelen in het Engels, Nederlands, Spaans en / of Catalaans. Indien gewenst kan je de inhoud in een andere taal ook zelf aanleveren.

VOORBIJ ONTWIKKELING

Onderhoud en begeleiding

Nadat de website is aangemaakt, kan je kiezen voor een onderhoudspakket. Met dit pakket kunnen we waar nodig wijzigingen aanbrengen aan de inhoud van de website. We kunnen er ook voor zorgen dat de website te allen tijde voldoet aan de richtlijnen van Google en dat de veiligheid van jouw website voor alle gebruikers is gegarandeerd. Laat ons de hosting en domeinregistratie verzorgen, zodat jij je nergens zorgen over hoeft te maken wat betreft de website.

Als je niet voor dit pakket kiest, kunnen we laten zien hoe je jouw website zelf up-to-date kunt houden, met een eenvoudig te gebruiken ‘visual builder’. Je blijft te allen tijde zelf eigenaar van uw website, met of zonder ons onderhoud en begeleiding.

e-mail

Wij zorgen ervoor dat je toegang hebt tot verschillende e-mailadressen die aan jouw domein worden gekoppeld. Mocht je ooit problemen ondervinden, dan kunnen wij helpen om de e-mail altijd werkende te houden.

SEO

Jouw website is gemaakt met het oog op zoekmachine positionering en wordt bijgewerkt naar de constant veranderende richtlijnen als je kiest voor een onderhoudspakket.

Sociale Media

De website kan worden gekoppeld aan de sociale media van jouw bedrijf, zodat klanten direct toegang hebben tot alle relevante inhoud vanuit één plek.

Opleiding

We leren je hoe je je website up-to-date kunt houden zodra ons contract eindigt. Het is ook mogelijk om een visuele editor toe te voegen, zodat je gemakkelijk wijzigingen aan de site kunt aanbrengen. Je blijft te allen tijde zelf de eigenaar van jouw website.