Webshop Ontwerp en Ontwikkeling

Open de online deuren van jouw bedrijf en zie hoe de verkoop toeneemt

Formiga Web Design yellow and pink bee


Webshop Ontwerp en Ontwikkeling

WAAROM HEB JE EEN WEBSHOP NODIG?Allereerst

EEN GROEIENDE INDUSTRIE

E-commerce is een groeiende industrie en wordt steeds populairder onder consumenten. Voor jou, als ondernemer, is het belangrijk om trends te volgen en betrokken te zijn bij groeiende markten, zoals deze, om de concurrentie voor te blijven.


Makkelijk en betaalbaar

LAAT ONS JE HELPEN

Het kan ontmoedigend zijn om een website te maken vanwege de grote hoeveelheid verschillende opties. Formiga Web Design maakt het je makkelijk. Wij zorgen voor het ontwerp en de ontwikkeling van de webshop en dat je deze in de toekomst gemakkelijk kunt updaten, ook als je niet voor ons onderhoudspakket kiest.

Nieuwe klanten

EENVOUDIGE KLANTENWERVING

Mensen winkelen vaker online, waardoor ze potentiële klanten worden van jouw webshop. Efficiënte digitale marketing kan deze mensen naar jouw site brengen om inkomsten te verhogen. Dit is een geweldige toevoeging aan de klanten die je al in je fysieke winkel hebt.


Geautomatiseerd proces

KOSTENEFFICIENT

De verkoop op jouw webshop is volledig geautomatiseerd. Dit bespaart je veel tijd en geld. Ben je er klaar voor? Ga aan de slag met een aanbieding op maat.

Aan de slag

Jouw Webshop

Ons team ontwerpt en ontwikkelt gebruiksvriendelijke webshops, aanpasbaar aan alle apparaten. Dit trekt nieuwe klanten aan en houdt bestaande klanten tevreden.

Formiga Webshop Design and Development for all (mobile) devices

E-commerce

Jouw producten online verkopen is een geweldige aanvulling op je fysieke winkel in een toenemend digitaal tijdperk. Ons team zal een geweldige gebruiksvriendelijke webshop creëren om jouw bedrijf uit te breiden.


Woman shopping online with laptops

Web positionering

Onze ontwerpen voldoen aan alle vereisten voor Zoekmachine Optimalisatie (SEO). Voor jouw webshop passen wij de meest geavanceerde SEO-technieken toe. Hierdoor zijn de producten van jouw webshop gemakkelijk te vinden in zoekmachines zoals Google.

Online shopping wallet credit card and shopping cart

Onderhoud

We kunnen producten en prijzen naar wens aanpassen en werken constant aan de zoekmachine positionering. Ook voorzien wij je van de webshop analytics en zorgen wij ervoor dat klanten de webshop op een veilige manier kunnen gebruiken.

Formiga Webshop Design and Development for all (laptop) devices

Verkoop

Bied jouw klanten de mogelijkheid om vanuit het comfort van hun eigen huis toegang te krijgen tot alle producten. Hiermee zul je zien hoe de verkoop begint te stijgen.

Aan de slag

Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen op het gebied van webshop ontwerp en ontwikkeling? Of wil je weten wat Formiga Web Design nog meer te bieden heeft? Gebruik onderstaande knoppen voor meer informatie of neem contact met ons op via de contactpagina.