Online Marketing

Ons digitale marketingteam zorgt ervoor dat jouw website opvalt bij potentiële klanten en optimaliseert jouw positie in zoekmachines

Voor nieuwe en bestaande websites

Formiga Web Design biedt een maandelijkse analyse van jouw website. Dit geeft ons een overzicht van de sterke punten en verbeterpunten, die we vervolgens toepassen om de zichtbaarheid van en activiteit op jouw website te vergroten.

Persoonlijk aanbod

SEO

We voeren zoekmachine optimalisatie uit volgens de meest recente standaarden.

Analyse

Webbezoeken, positionering, relevante zoekwoorden ... We rapporteren de meest relevante statistieken.

Verbetering

Op basis van de analyseresultaten optimaliseren we de zichtbaarheid en gebruikersvriendelijkheid van jouw website.

Wist je dat...

… meer dan 70% van de activiteit op het internet afkomstig is van het hoogst gepositioneerde (organische) zoekresultaat?

ONZE DIGITALE MARKETINGDIENSTEN

We laten jouw website opvallen

Ons team maakt alle websites volgens de nieuwste Google- en SEO-standaarden. Formiga Web Design zorgt ervoor dat jouw website op een optimale positie verschijnt wanneer potentiële klanten zoeken naar relevante trefwoorden. Dit verhoogt de activiteit op jouw website, en vergroot je klantenbasis.

On-page Optimalisatie

We optimaliseren verschillende elementen van de pagina’s op jouw website of webshop om zoekmachine positionering te verbeteren. Denk hierbij aan het optimaliseren van de inhoud, trefwoordkeuze en metadata (title-tags, metabeschrijving).

Technische Optimalisatie

Ons team optimaliseert de manier waarop jouw website door zoekmachines wordt gezien en begrepen, en verbetert de code en structuur van de site. Hierdoor kunnen zoekmachines jouw pagina vinden en indexeren en heeft deze tegelijkertijd een gebruiksvriendelijke structuur.

Off-page Optimalisatie

We geven aanbevelingen over wat je buiten de website kunt ondernemen voor betere zichtbaarheid, zoals sociale media en andere off-site elementen. Dit draagt bij aan branding en dus indirect aan webpositionering.