Formiga Web Design yellow and pink butterfly

Disseny i Desenvolupament Web

Disseny atractiu i eficaç de pàgines web amb el teu estil preferit, que presenta la millor imatge del teu negoci

Disseny i desenvolupament web a Amsterdam i Barcelona

Dissenyem i desenvolupem el teu lloc web en el teu estil preferit. Els dissenys moderns, senzills i atractius et donaran nous clients i sorprendran als ja existents. Poseu-vos en contacte amb l’equip de disseny web de Formiga per obtenir més informació.

Posa't en contacte

Personalitzat

Una pàgina web amb disseny personalitzat, creada per Formiga Web Design, amb tu i els teus clients en ment. Pots fer-nos suggeriments en totes les fases del desenvolupament.

Adaptable

La teva web s’adaptarà a diferents pantalles, telèfons i tablets incloses. D’aquesta manera, la teva marca arribarà a molts més clients.


Safe website development Formiga

Segur

El nostre equip crea llocs web segurs amb certificat SSL, polítiques de privadesa / cookies i protecció contra atacs web. Si tries el nostre manteniment, també actualitzarem la pàgina web regularment. D'aquesta manera, els vostres usuaris tindran una experiència de navegació segura en tot moment.

Formiga Web Design adaptable for different devices

Components

El vostre lloc web inclourà components rellevants per a la teva empresa, per exemple, Google Maps o mòduls de reserves de restaurants. Diga'ns quines funcionalitats necessiten els usuaris de la teva pàgina web. D'aquesta manera podrem incloure els components necessaris.

Add-ons for websites

Idiomes

Podem dissenyar el teu lloc web en anglès, holandès, castellà i / o català. Si vols, també ens pots proporcionar el contingut de la teva web en qualsevol altre idioma.

MÉS ENLLÀ DEL DESENVOLUPAMENT

Manteniment i Formació

Una vegada creat el lloc web, pots optar per un paquet de manteniment. Amb aquest paquet podem fer canvis al teu lloc web sempre que necessitis adaptar el contingut. També podem assegurar-nos que el teu lloc web compleixi les millors pràctiques en posicionament web de Google en tot moment i que la seguretat \estigui garantida per a tots els usuaris. Ens encarreguem de l’allotjament i el registre del domini, perquè no tingueu cap preocupació pel que fa al vostre lloc web.

Si no tries aquest paquet, et podem mostrar com mantenir actualitzat el teu lloc web amb un creador visual fàcil d’utilitzar. Tu segueixes sent el propietari de la pàgina web en tot moment, amb o sense el nostre manteniment i formació.

Correu Electrònic

Et donem accés a diferents adreces de correu electrònic que estaran vinculades al teu domini. Si en qualsevol moment hi ha cap problema amb el correu electrònic, et donem el suport per mantenir-lo en funcionament.

SEO

El teu lloc web està creat tenint en compte el posicionament web (SEO) i s’actualitzarà a les seves normes, les quals canvien constantment, si tries el nostre paquet de manteniment.

Xarxes Socials

La nova pàgina web es pot enllaçar a les xarxes socials de la teva empresa perquè els teus clients tinguin accés a tot el contingut rellevant des d'un sol lloc.

Formació

T’ensenyem a mantenir actualitzat el teu lloc web un cop finalitzem el nostre contracte. També és possible afegir un creador visual, de manera que puguis fer canvis a la teva web fàcilment . Seràs el propietari de la teva pàgina web en tot moment.